Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over Ruyken

Ruyken BV is al meer dan veertig jaar uw vertrouwde adres voor kwalitatieve groente, fruit, paddenstoelen en taugé. Een echt familiebedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam op het Foodcenter, waar inmiddels alweer de derde generatie werkzaam is. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om gefocust en met aandacht te werken, zodat we optimale resultaten kunnen realiseren. Als team benutten we hierin elkaars sterke kanten en halen we zo meer plezier uit onze werkzaamheden. Ook kijken we kritisch naar onze mogelijkheden om duurzaam- en maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen.

Wij hebben de taak om ervoor te zorgen dat het ruime aanbod verse producten die we afleveren, goed, gezond en vers zijn. Onze visie is dan ook gebaseerd op 2 pijlers.

Vers van de pers

Wij doen zaken met verschillende telers in binnen- en buitenland. Door intensief contact met onze telers kunnen we beter verse producten leveren. Wij houden rekening met de seizoenen en halen hierdoor het beste uit onze groenten, fruit en paddenstoelen.

Vandaag geplukt, morgen in de keuken

Wij werken zeven dagen per week en we zijn 24 uur per dag bereikbaar (inclusief feestdagen). Wij willen elke dag de beste dagverse groenten, fruit en paddenstoelen leveren. Doordat wij alles in onze eigen beheer hebben zoals import, logistiek en levering gaan onze producten zo snel mogelijk van land naar klant.

Certificaten

  • Iso 22.000 SGS en HACCP
  • Food Compass
  • Samenwerking Bureau de Wit
  • Erkend Leer bedrijf

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.