Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bedrijfstypes

Bejaardentehuizen

De doelgroep die verblijft in bejaardentehuizen is de doelgroep die het meeste baat heeft bij een gezonde voeding. Een gezonde voeding kan helpen om de ouderen zichzelf goed te laten voelen. In veel bejaardentehuizen is er echter geen genoeg keuzemogelijkheid in groenten en fruit. Ruyken levert aan bejaardentehuizen dagverse groenten en fruit. Ons breed assortiment zorgt ervoor dat u voor uw bejaardentehuis verschillende soorten groenten en fruit kan laten bezorgen.

Ziekenhuizen

Een ziekenhuis is ook een instelling waar jammer genoeg niet veel keuzemogelijkheid is in groenten of fruit. Gezond eten speelt een belangrijke rol in de samenleving en zeker in een ziekenhuis. Patiënten moeten vaak letten op hun voeding en dat begint in de ziekenhuis zelf. De zorgmedewerkers moeten we ook niet vergeten, zij draaien vaak overuren en letten daarbij weinig op hun voeding. Wij zien het dan ook als belangrijke eerste stap om ziekenhuizen te voorzien van verse, goede en smaakvolle producten.

Kinderopvangen

Een kinderopvang is de ideale plek om kinderen te stimuleren om meer groenten en fruit te eten. De opvang is, naast de school, een tweede leeromgeving waar kinderen spelenderwijs allerlei nieuwe ontdekkingen doen. Kinderen kunnen hier leren over verschillende soorten groenten en fruit en kennis maken met nieuwe smaken. Zo creëren kinderen van jongs af aan een gezonde eetgewoonte, wat ervoor zorgt dat zij zich beter kunnen ontwikkelen en betere prestaties kunnen behalen op school.

Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.