Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het is lente in de keuken

Oftewel tijd voor een nieuwe start. Een nieuw seizoen betekent nieuwe groenten en fruit. Ervaar dit geweldige seizoen met alles wat bloeit, de frisse kleuren, geuren en gerechten. Met onze topkwaliteit producten kunt u de allerlekkerste seizoensgebonden gerechten klaar maken. 

Bekijk hieronder een aantal toppers uit de lente. Benieuwd naar wat wij nog meer aan u kunnen leveren?

Contact ons


Producten voor lente

Kiwi

Deze kleine voornamelijk groene kanjers zijn een uitstekende bron van vitamine C. De kiwi groeit aan een nogal slingerende klimplant. Dankzij de friszoete en lichtzure smaak zijn deze lekker in een fruitsalade of slagroomtaart. Kiwis worden vaak ook voor decoratieve doeleinden gebruikt. Wist u dat een kiwi in zijn geheel gegeten kan worden. De schil zit vol met vezels die belangrijk zijn voor een goede spijsvertering. 

Soorten
GreenGold

Sperzieboon

De sperzieboon is ook wel bekend onder de naam prinsessenboon. Sperziebonen kunnen breed ingezet worden. U kunt ze koken, stoven of roerbakken. Onze sperziebonen komen uit Spanje, Nederland en Marokko.

Snijboon

Iedereen kent ze wel: de platte bonen die tot wel 25 cm lang kunnen groeien. De snijboon komt beter tot zijn recht als deze, zoals de naam het al zegt, gesneden gegeten wordt. Onze snijbonen komen uit Spanje, Nederland, Marokko en Brazilië.

Asperge

Asperges zijn de witte of groene scheuten van de aspergeplant. Witte asperges groeien onder de grond en krijgen geen licht, vandaar de kleur. Een witte asperge heeft een zachte maar kenmerkende smaak. Groene asperges leven boven de grond en hebben een wat sterkere smaak dan witte asperges. Met asperges kunt u heerlijk klassiek koken, roerbakken of salades van maken.

Avocado

Een avocado wordt vaak als superfood gezien, omdat deze bomvol vitaminen en mineralen bevat. Een avocado heeft een geelgroen vruchtvlees en smaakt romig en nootachtig. Met een avocado kunt u heerlijke salades, guacemole of een gezond sapje maken.

Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.