Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het vakantiegevoel op uw bord

De smakelijkste zomergerechten creëert u met goede, gezonde en verse producten van Ruyken. 

Bekijk hieronder een aantal toppers uit ons zomerassortiment. Benieuwd naar wat wij nog meer aan u kunnen leveren?

Contact ons

Producten voor zomer

Aardbei

De aardbei is een van de meest populaire zachte fruitsoorten in Nederland. Aardbeien zijn volop verkrijgbaar in de zomer. Om deze reden wordt het ook wel het zomerkoninkje genoemd. Aardbeien zijn lekker om uit de hand te eten of om te combineren met ander zacht zomerfruit.

Onze aardbeien komen uit Peru, Mexico, Colombia, Zuid-Afrika, Spanje, Amerika en Tanzania.

Soorten
PeruMexicoColombiaZuid-AfrikaSpanjeAmerikaTanzania

Kousenband

Een kouseband lijkt op een uitgerekte sperzieboon. Vaak zijn deze rond de 25 centimer, maar een kouseband kan wel tot één meter lang worden. Een goede kouseband herken je aan het feit dat ze sappig en stevig zijn. Kouseband heeft een boonachtige zoete smaak.

U kunt ze koken, stoven of roerbakken. Ze zijn heerlijk te combineren met ingrediënten uit bijvoorbeeld de Surinaamse keuken.

Framboos

Frambozen zijn donkerroze/rode vruchten. Ze behoren net als de aardbei tot de rozenfamilie. Ze zijn opgebouwd uit talloze deelvruchtjes. Ze smaken sappig en zoet. Onze frambozen zijn net als onze aardbeien afkomstig uit Peru, Mexico, Colombia, Zuid-Afrika, Spanje, Amerika en Tanzania.

Zeekraal

De zeekraal is als geen ander bestand tegen zoute omgevingen. De zeekraal neemt tijdens de groei zout op en heeft daardoor een zilte en pittige smaak. Je kunt de zeekraal roerbakken met andere groenten zoals asperges, maar deze is ook erg lekker in vis en vleesgerechten.

Lamsoor

Lamsoren zijn lange groene bladeren welke lijken op lamsoren. De lamsoor wordt ook wel een zeeaster genoemd en behoren tot de zeegroenten. Net als de Zeekraal heeft de lamsoor een zoute smaak. De zilte smaak zorgt ervoor dat ze goed passen bij visgerechten.

Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.