Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laat u verrassen

Bloemen zijn niet alleen leuk voor in de tuin, ze zijn ook leuk voor op uw bord. Als groente- fruit en paddenstoelenspecialist vinden we het belangrijk om verse en kwalitatieve ingrediënten te leveren waar u uw gasten mee kunt verrassen. Ruyken levert ook 24/7 een breed assortiment aan eetbare bloemen tot in de keuken. Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment.

Meest verkochte eetbare bloemen

Violen

Viooltjes ogen niet alleen mooi, maar hebben ook een heerlijke lichtzoete smaak. Viooltjes horen tot de categorie eetbare bloemen en zijn uitermate geschikt als decoratie voor een drankje of als garnering voor een salade.

Chrysanten

Chrysanten hebben een vrolijke kleur en doen het goed in een salade, op een taart of cake. Een soepje versieren kan ook, want ze blijven drijven!

Afrikaantjes

Deze roodgekleurde bloemen hebben een frisse citrusachtige smaak. Ideaal voor een kleurrijke garnering. Afrikaantjes passen heel goed bij vlees- en visgerechten, smaken heerlijk door een salade en zijn lekker te combineren verschillende groenten.

Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.