Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een koud seizoen met overheerlijke groenten en fruit die iedereen opwarmt

Bekijk hieronder een aantal toppers uit het koude seizoen. Benieuwd naar wat wij nog meer aan u kunnen leveren?

Contact ons

Producten voor winter

Mandarijn

Deze kleine oranje kanjers zijn een uitstekende bron van vitamine C. De mandarijn is net als de sinaasappel en citroen een citrusvrucht en groeit aan een boom. De mandarijn komt oorspronkelijk uit China. Een mandarijntje is heerlijk zoet en dankzij de lage hoeveelheid calorieën ideaal te combineren met elk dieet, salade of smoothie.

Kool

Er zijn vele soorten kolen. Zo is er bijvoorbeeld de spitskool, witte kool, rode kool en bloemkool. De kool wordt wereldwijd gegeten en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Iedere kleur heeft zijn eigen karakter en smaak. De witte kool is heerlijk door een wokgerecht, rode kool door een salade. Wist u dat de kool ook wel een superfood is? Kolen bevatten veel vitaminen, mineralen en volop geneeskrachtige eigenschappen.


Pompoen

De pompoen is familie van de komkommer en meloen en heeft een zoete smaak. In Nederland gebruiken we pompoenen eerder met halloween dan in een gerecht. Pompoenen zijn rijk aan vezels en bevatten weinig calorieën. Ze kunnen gebruikt wordt voor in elk gerecht, denk bijvoorbeeld aan een overheerlijke pompoensoep, risotto, salade of cake.

Peen

Een van de meest geconsumeerde groente! De winterpeen lijkt in veel opzichten op een gewone wortel. Echter is de winterpeen veel groter, harder, dikker en vleziger. Een winterpeen is buiten de koelkast tot wel een maand te bewaren. Het is een gezond, lichtzoet en knapperig. U kunt het eten als een tussendoortje, maar ook een heerlijke roerbakgerecht of hutspot mee maken.

Biet

Een echte oer-Hollandse superfood. Bieten zijn donkerrode knollen, boordevol vitaminen en krachtige antioxidanten. Ze zijn erg voedzaam en heel lekker. Bieten hebben een fris, zoete en aardse smaak. Heerlijk als schotel, in een salade of als sapje.

Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.