Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Tijd om uzelf van binnen op te warmen met heerlijke herfstgerechten.

Als de blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor rijke smaken, warme kleuren en vooral voor paddenstoelen. Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstproducten. 

Producten voor herfst

Eekhoorntjesbrood

Ook wel de koning onder de paddenstoelen genoemd. Eekhoorntjesbrood is een echte delicatesse. Het heeft een romige en nootachtige smaak. Eekhoorntjesbrood is veelzijdig inzetbaar. In dunne plakjes in een salade, gebakken naast een biefstuk of heerlijk in een risotto.

Truffel

Truffels, één van de meest hoogwaardige producten ter wereld. Truffels zijn moeilijk vindbaar en groeien alleen in een combinatie van bepaalde omstandigheden welke niet na bootsbaar zijn. Hierdoor kunnen truffels alleen uit de natuur geplukt worden. Dit maakt truffels erg schaars en zorgt ervoor dat deze als delicaat worden beschouwd.

Elke truffel heeft zijn eigen unieke smaak. Vaak is een klein beetje truffel al genoeg voor één gerecht.

Shiitake

De shiitake is een paddenstoel uit de Japanse keuken. Dankzij zijn kruidige smaak is deze veelzijdig te gebruiken. Heerlijk in een roerbakgerecht, maar ook in salades en soepen.

King oyster

De king oyster is de grootste variant in de familie van de oesterzwammen. Door zijn milde smaak is de king oyster geweldig in het opnemen van andere sterke smaken zoals sojasaus of knoflook. Dit maakt de king oyster veelzijdig in gebruik. Combineer het in een heerlijk roerbakgerecht of mix het door uw pasta, indien gewenst kunt u ze ook gegrild serveren. 

Cantharel

De cantharel, een trechtervormige paddenstoel, heeft een kruidige en peperachtige smaak. De kleur varieert van oranje tot grijs. De cantharel is geschikt voor verwerking in sauzen, een lekkere vleesschotel of probeer het eens in een risotto.


Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.