Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bedrijfstypes

Bedrijfskantines

Een gezonde bedrijfskantine is een eerste stap naar blije en gezonde medewerkers. De beschikbaarheid van groenten en fruit in bedrijfskantines is een punt waar steeds meer op wordt gelet en als een eis wordt gezien. Een gezond tussendoortje is een onmisbare voedingsbron. Het zorgt ervoor dat iedereen zich beter kan concentreren en productiever kan werken. Erg belangrijk dus om dagelijks verse groenten en fruit beschikbaar te hebben in uw bedrijfskantine. Ruyken kan ook uw bedrijfskantine voorzien van verse fruit en groenten.

Schoolkantines

Een school is een belangrijke en leerzame plek waar kinderen de meeste tijd van hun dag doorbrengen. Kinderen barsten van de energie en zijn leergierig. Ook zijn kinderen nog in de groei en is het belangrijk om ze te voorzien van gezonde voeding, zodat zij een gezonde levensstijl kunnen aanhouden. Een school draagt daar ook aan bij. Schoolkantines zijn de plek om kinderen van een bewuste en gezonde maaltijd te voorzien. Ruyken draagt daar graag een steentje aan bij, door verse groenten en fruit te leveren aan uw schoolkantine.

Met
liefde bij
u voor
de deur

Als groente en fruit groothandel met gecertificeerde leveranciers en jarenlange ervaring leveren we alles dagvers op het gebied van verse groenten en fruit. Dit doen wij zo milieuvriendelijk als mogelijk, we zijn duurzaam, rijden elektrisch en hebben onze eigen gekoelde auto's.

Bestel zelf uw producten eenvoudig online of geef uw bestelling telefonisch door. Gratis eerste proefbestelling voor nieuwe klanten en gratis bezorging door heel Nederland en België. Wij kunnen zowel onbewerkte producten op pallet niveau leveren als voor de retail en grootkeuken tot per stuk voor horeca en catering. 

Een spoedlevering? Geen probleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar, vandaag besteld is morgen in de keuken.

Geinteresseerd? Meld je aan!

Hulp nodig?
Wij helpen graag

Vul ons bel-mij-terug formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om uw vraag te beantwoorden.